Hvad er Reiki Healing

Vejen til balance

RAB-godkendt

Healing & Kraniosakral Terapi v/Methe Harbo


Hvad er Reiki?

Reiki er et japansk ord, som betyder universal livsenergi. En tæt flydende, næsten fysisk, kærlighedsenergi. Reiki betyder, at den energistrøm, som flyder i auraen forøges. Der bliver mere styrke og kraft til alt, hvad vi vælger at foretage os. I stemmen, når vi taler eller synger. I vore kreative udfoldelser. I vore handlinger. I de beslutninger vi træffer - og måden vi vælger at føre dem ud i livet på.


Reiki er en behandlingsform

Med Reiki kan vi give hele, selvstændige behandlinger. Ki-energi, den universielle energi , transmitteres gennem mine hænder til klienten. Reiki giver altid hver enkelt af os, hvad vi har brug for, både fysisk, psykisk og åndeligt. Hjælper der, hvor vi er i livet. Reiki er katalysator for de helbredende processer.


Reiki understøtter og beriger

medicinsk behandling, zoneterapi, akupressur, massage , fysioterapi, kiropraktik psykoterapi.


Reki er en stor hjælp i arbejdet med syge, ældre og døende mennesker. Til gravide og fødsler. Reiki hjælper også dine dyr og planter.


Reiki er en udviklingsvej

Den øgede energigennemstrømning, som auraen udsættes for, bevirker, at de positive ting i livet bliver flere, og at livet som helhed føles intensere, dybere, rigere og tættere på. Reiki bringer os derhen, hvor vi har mest behov for at være, og accelererer alle processerne i vores udvikling. Derfor er Reiki også en kilde til daglig glæde og taknemmelighed.

Copyright © All Rights Reserved.